There's No more?

Watch out!

Hej Alle! Ville lige dele mit Casio ur med jer som jeg igen har hevet ud af skuffen, jeg er lige nu ved at redigere min nyeste video til youtube som handler om mig, der er så mange spørgsmål som skulle svares på! Nogen af dem er måske fra jer?! Er så stolt lige nu, jeg har 1051 subscribers på youtube og jeg ved godt for nogen er det ikke så mange, men for mig er det mega sejt! Håber i har det godt! KNUS

English:

Hello People! Wanted to share with you today my Casio watch that I digger out from my draw. I am right now editing my new video “about me”, very long waited and requested video. I am so proud I now have 1051 subscribers! I know to some thats what they get in one day but for me its huge!! Hope you have a great day! xoxo

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

There's No more?