Business Me

There’s No more?

Ja.. det skete, jeg bagte min cheesecake og nu er den væk, Mathias spiste en halvdel og jeg spiste den anden. Shame on me, men jeg har været nede og træne 5 gange i den her uge så det er helt okay! Håber i får en dejlig weekend, min står på IØ aflevering. KNUS

Yes yes… I baked the damm cheesecake and I ate it all! No okay I ate half and Mathias ate the other half and it was so good you have no idea! But I did work out 5 times this week so its okay (: Have a great weekend you guys!

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Business Me