Love in my closet

You Look so Lovely in Nude

 

Jeg elsker alt nude, tøj, make up, sko – det hele! Det har været min ynglings farve i flere år og specielt i makeup er jeg helt tosset med det. På billedet oven for har jeg lavet en drømme make up bunke med mine ynglingsmærker fra MAC NARS og Bobbi Brown (:

English:

I love everything nude, clothing, makeup, shoes – everything! Its been my favorite color for years and especially in makeup I’m all over it! In the picture above I did a dream makeup bundle from my favorite brands MAC NARS and Bobbi Brown (:

If you’d like to follow me on polyvore check out the link below:

http://mariajernov.polyvore.com/

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love in my closet