Its Official

I Love to be Edgy!

Jeg kan slet ikke sige nok hvor meget jeg elsker Romwe.com, de har bare de fedeste ting derinde. Alt deres tøj er anderledes, og jeg hader at have det samme på som alle andre så det er lige noget for mig! I ved alle jeg bruger polyvore rigtig rigtig meget, og hvis i har lyst til at følge mig derinde er mit brugernavn mariajernov lige som alle andre steder (: Jeg poster de her collager mindst 2 gange om dagen så der er noget at se! Håber alle har en dejlig dag!

English:

I cannot tell you how my love have grown for Romwe.com its amazing, they just have the coolest stuff, and I am all about dressing differently than others, so it is heaven for me! You know how I use polyvore ALOT, and I created this from there as well, if you want to follow me on polyvore, my username is mariajernov, like everywhere else (: I post these “outfit settings” maybe twice a day, and more if I have a lot of time.

Hope everybody is having a great day!

xx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Its Official