My Louis

Job på ELLE DK

Ribbtgfdsollage

Kære venner! Nu kan jeg endelig fortælle jer hvorfor jeg har været i København så meget i foråret og hvorfor jeg er flyttet herover i den her måned. Det er fordi at i dag tirsdag starter jeg job på ELLE DK. OMG bare at skrive det giver mig så mange sommerfugle i maven, jeg glæder mig fuldstændig enormt meget til at komme igang – ingen ord kan beskrive det. Bloggen kommer højst sandsynligt til at blive påvirket meget af det job skifte, jeg tager ihvertfald mit kamera og min notes bog med hver dag. Det bliver godt, I can feel it! Håber at jeg vil kunne komme med en masse tips om alverdens ting som røre på sig i København og i ELLE verdenen! Håber i vil følge mig og bloggen med ind i en ny era!

Mange knus og KÆMPE SMIL herfra!


xo

Maria

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Louis