Purple Smokey Eye

Hat og Briller

ælbv Ribbetsdfgh collage Ribbet collaged

 hat / JESSICA SIMPSON, cardigan / INWEAR, tshirt / PHILOSOPHY BLUES ORIGINAL, jeans / GINA TRICOT, boots / STEVE MADDEN, bag / NEVERFULL GM

I dag har været en lidt stille dag, når man ikke arbejder er der ikke så meget at lave. Men jeg har været ude med nok 20 ansøgninger, og selvom jeg selvfølgelig ville ønske at ELLE ringede og sagde “hej, vi har et arbejde til dig” så må jeg tage det jeg kan få. Livet er ikke et træ åbenbart, eller også kan jeg bare ikke nå grenene enndu. Jeg ELSKER mine nye støvler, de er så voldfede, købte dem i New York og har boet i dem lige siden! Håber i kan lide mit tøj i dag! KNUS

//Today has been a quit day, when you dont have a job theres not much to do. I must have been out with 20 applications and eventhough I would like ELLE to call me up and say “hey, we have a job for you” I dont think its gonna happen, so I take what I can get. Life is not a tree apparently, or maybe it is and I just cant reach the branches yet. I LOVE my new boots from Steve Madden, I bought them in New York and I have lived in them ever since. I hope you like my look today! HUGS 

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple Smokey Eye