Goodbye My Love

The City

safedfRibbet collageSkærmbillede 2013-08-23 kl. 22.32.11Rffdibbet collagedoris6Ribbet collagew

top/LOVELYDAY, jeans/APHRODITE, shoes/F21, sunglasses/THRIFTED, lips/RIMMEL

New York, New York! Vi suser rundt og ser alt hvad vi kan på den tid vi har her, op og ned ad gader, ind og ud af butikker! Her er dejligt og massere ting at lave, 100 ting at se – men jeg må ærligt indrømme, selvom New York er spændende og fantastisk uden tvivl, er jeg altså mere en LA girl. Der er alt for mange mennesker på alt for lidt plads her, det er helt vildt! Jeg glæder mig efterhånden til at komme hjem, nu skal de sidste open calls lige i hus og så venter der et fly på os! KNUS

//New York, New York! We are running around trying to see everything before we go home, up and down the streets, in and out of shops! Here is really nice and so so many things to do, and 100 things to see but I must be honest, even though New York is exciting and fantastic without a doubt, I am a LA girl. I cant help it. There are way to many people here and not enough space for them, its crazy! I am very much looking forward to going home, I just need to get the last open calls done and then there is a flight waiting for us. HUGS

xo

Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodbye My Love