Details

Je t’aime ma Chérie

josh4 josh Ribbet collagetop/F21, shorts/F21, sandals/NICOLE

Det er smukt vejr i california i dag men Mathias’ arm er solbrændt og derfor er vi hjemme i dag. Det er også hyggeligt nok, jeg har fået uploaded en video til youtube (lang om længe) og nu også blogget. Jeg er fortsat ret vild med mine shorts, t-shirten er gammel men jeg synes den er så sød med den franske tekst – speaking of french, der er lige flyttet en hel bunke franskmænd ind oven på så der er total pariser stemning udenfor på terrassen. Håber også i har det godt! KNUS

//Its beautiful weather in Cali today but Mathias’ arms are sun burned so we are just home chilling today. I got an video uploaded to youtube (finally) and now I also blogged. I am still in love with my new shorts, the t-shirt is old but I love the french text on the front – speaking of french, there has just moved a bunch of frenchmen in upstairs so the front deck is almost like being in Paris. Hope you are all well too! HUGS

xo

Maria

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Details