China Town

Details

IMG_0481 IMG_0478

Jeg ville lige dele med jer dagens detaljer før jeg blogger hele outfittet, lidt spænding er godt til hverdagen! Jeg har købt nye shorts som i kan se ovenfor, jeg tog dem af stativet i butikken imens jeg sagde til mig selv, “ej et fedt print” – “men jeg skal ikke have et par shorts i dag” – maria vender pris skiltet “ej man sku da være et skarn når de kun koster 60 kr??” Og ja et skarn vil jeg jo nødig være så wupti dem købte jeg. Meget logisk. Forever21 er en guld gruppe men også en bunke pjat – alt på samme tid, hvilken fantastisk butik! Jeg lovede et nær billede af mine nye sandaler og her er det så, de er fra mærket nicole og var sat ned fra $39 til $12, ja tak! KNUS

//Just wanted to share with you some details before blogging the whole outfit, excitement is what keeps the everyday running, am I right? As you can see above I bought new shorts today, I took them off the hanger and said to myself “wow I love this print” – “but I dont need to buy shorts today” – maria turns the price tag over “now wait, you would have to be an idiot not to buy them when they are only $11!” and because I do not want to be an idiot I had to buy them. You see the logic?? Forever21 is both a place filled with gold and a place filled with crap – all at once, what a joy – what a store! I promised you guys a close up off my new sandals – so here it is. They are from the brand nicole and was on sale from $39 to $12, yes please! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

China Town