A New Beginning

A New Beginning

Hej Bloggers Delight!

OH! Det har jeg ventede på at skrive længe. Jeg har i så lang tid gerne villle være en del af Bloggers Delight Teamet, næste mål – at blive premium blogger. Men jeg starter her, HEJ! Mit navn er Maria og jeg har tidligere haft en blog med blogspot, men nu flytter jeg. Noget nyt der sker, (hvis du allerede kender mig) er at jeg nu vil skrive både på dansk og engelsk. Jeg vil også stadig fortsat uploade mine videoer fra Youtube. Stay Tuned! IT’S GONNA BE LEGENDARY!

English:

Hello Bloggers Delight!

OMG, ive waited so long to write just exactly that, for so long I’ve wanted to be apart of the bloggers delight team and here I am. Next Goal – Premium Blogger. But for now, HELLO! My name is Maria and I’ve previously had a blog on blogspot, but now I am moving. Something new happening (if you already know me) is that I am now blogging in both in danish and english so everybody can follow, and I will still be uploading my youtube videos. STAY TUNED – ITS GONNA BE LEGENDARY!

xoxo Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A New Beginning