Adidas boost løb i Stockholm

GIVEAWAY: Stine A

IMG_2194 IMG_2201Øreringe fra Stine A

Endelig er det tid til en giveaway og jeg har planlagt denne i en tid nu! Jeg har glædet mig så meget til at dele den med jer fordi jeg selv er kæmpe Stine A fan og gerne vil glæde en af jer søde læsere med noget lækkert fra hendes smukke smykke kollektion! Holdet bag Stine A har været så søde at sponsorere dette fine sæt øreringe og det eneste du skal gøre er at kommentere nedenfor hvorfor du gerne vil vinde dem!

Denne giveaway har sidste dag på fredag d. 17 kl. 12.00 hvor efter vinderen vil blive offentlig gjort her på bloggen (:

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

KNUS

(Produktet i dette indlæg er sponsoreret af Stine A)

11

 • Anonym

  Mangler en gave til en betydningsfuld person i mit liv der intet ønsker sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Jeg vil gerne vinde de fine øreringe fordi jeg endnu ikke er ejer af nogle af de FLOTTE smykker fra Stine A 🙁 Og fordi er jeg HELT vild med alle hendes smykker som kan blandes på kryds og tværs samt bruges til alle outfits 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Marco

  Hej søde Maria!!
  Sindsygt fedt med en af de bedste giveaways!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Maria

  Jeg vil gerne vinde øreringene, da jeg synes at de er rigtig fine. Og fordi at jeg ikke ejer noget fra Stina A endnu 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Preeti

  Jeg vil gerne vinde de flotte øreringe fordi jeg har aldrig haft så pæne øreringe i mit liv. Stine A’s smykke design er unique. Og jeg vil elske at eje et smykke fra hende.❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Mørck

  Har ønsket mig den blå/sorte perleørering og i dag opdagede jeg din blog, har nu læst den hele igennem og er nu startet på din Youtube. er vild med din stil.. Jeg håber sådan jeg vinder disse fine øreringe.. De er så smukke og på SU har jeg pt ikke råd til dem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel G

  Elsker Stine A smykker, og jeg har efterhånden fået erhvervet mig et par stykker til min smykke samling. Disse har dog været i oxideret sølv, og det ville derfor være fedt at kunne tilføje en guld- samt perleørering til min samling, så jeg ville kunne mikse sølv og guld med hinanden 🙂 Holdbarheden på alle hendes smykker er utrolig god, og så kan smykkerne også skaffes til en rigtig god pris 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth

  Jeg ville give dem til min søde kæreste på vores årsdag. Har allerede købt en nat på et hotel, men at kunne give hen disse ville være prikken over i’et.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det ville være alletiders måde at kickstarte bryllupssæsonen på! Jeg skal til ikke mindre end fire bryllupper, en lang række fødselsdage og en barnedåb denne sommer, og disse smykker ville være noget nær det fineste supplement til min garderobe jeg kunne ønske mig. Jeg er KÆMPE Stine A fan, men har endnu kun nogle små (meget fine!) øresticks, der skriger på selskab 🙂 Fingers crossed.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas boost løb i Stockholm