OUTFIT: Copenhagen FW day 2

OUTFIT: Copenhagen FW day 3

IMG_3421 IMG_3432 IMG_3429

Jacket / Edith & Ella A/W15, Jersey / Adidas Jeremy Scott, Shirt / Hilfiger, Jeans / Dr. Denim, Sneakers / Nike, Clutch / Louis Vuitton

Photos by Szymon Brzóska from stylestalker.net

Jeg fik lige en mail fra Szymon med nogle billeder han havde snappet udenfor Ivan Grundahl showet i fredags, så jeg har slettet min iphone post fra i går, sorry men jeg synes ikke det er fedt og det sker kun i nødstilfælde at jeg poster på den måde! Han er så dygtig og jeg er så glad for hans billeder, ville ønske han ikke skulle tilbage til polen, hvem skal tage alle de gode billeder nu?? Anyway –  Et af mine mere vilde outfits vil jeg gerne indrømme. Jeg kan godt lide at køre den lidt ud når der er modeuge, jeg ved ikke hvorfor – tror jeg føler mig ekstra inspireret på den tid af året. Ugen er stille og roligt igang igen på ELLE og alt er igen ved det gamle bortset fra at jeg lige nu er igang med at planlægge alle de internationale modeuger så jeg kan få sendt mine kollegaer godt afsted. Sner det også hvor du er?

KNUS

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: Copenhagen FW day 2