OUTFIT: Copenhagen FW day 3

OUTFIT: Check Check

IMG_7395 IMG_7379 IMG_7403 IMG_7357 IMG_7398 IMG_7387 IMG_7394

Jacket / Frontrowshop.com here (on sale), Rollerneck / Sheinside.com, Skirt / H&M, Sneakers / Adidas, Bag / Vintage, Keychain / Acne, Watch / Armani

 Hej alle, en ny uge er begyndt igen igen. Jeg havde en dejlig weekend hvor jeg lavede absolut ingenting, kun hvad jeg havde lyst til og så var der også tid til lidt blogbilleder, så dejligt. Jeg fik den her rullekrave i sidste uge med posten direkte fra Kina, jeg har fundet en hjemmeside som sælger en masse tøj super billigt, og jeg har egentlig altid haft det ret skidt med sådan nogle sider fordi jeg forbinder det med enormt dårlig kvalitet. Jeg indrømmer også gerne at det at købe derfra er lidt et sats, du får enten noget som er virkelig godt eller noget som er virkelig lort. Denne gang var jeg super heldig, jeg fik godt 6 stykker tøj for 700 kr og de er alle super fine og i god kvalitet til pengene. Den her rullekrave er jeg særligt glad for, find den her (dog i rød).

KNUS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: Copenhagen FW day 3