ELLE Fashion Week Dagbog

Fashion Week wrap up

IMG_6901 IMG_6725 IMG_6686 Ribbtgcollage IMG_6799 IMG_6888

alle billeder er mine 

Så er modeugen officielt ovre og jeg har haft den fedeste uge ever. Har haft det som om jeg bare har været på toppen af verden! Her er som lovet lige lidt billeder fra de sidste shows jeg så. Stine ladefoged, designers remix og til sidst bruuns bazar. Mit kamera var desværre dødt da jeg var inde at se Henrik Vibskov (havde brugt det alt for meget!), det var ellers helt episk og jeg sad front row, kun 3 pladser fra Chris Pedersen til højre og 2 pladser fra Eva Kruse til venstre, mega vildt! Men hvis du følger mig på instagram har du nok set et billede fra showet, det var så fantastisk! Nu går endnu en uge igang, i morgen skal jeg arbejde i Other Stories og så tilbage på Elle resten af ugen, det bliver dejligt. I love my job! Håber i har en dejlig lazy sunday ligesom mig! KNUS

xo

MAria

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLE Fashion Week Dagbog