Scuba kup!

Birkenstock KUP

IMG_6402 Ribbet collage

Birkenstock Arizona

Hej søde piger! HOLY MOLY N MY LIFE – jeg har været længe væk, mit kamera kort (sd dims) virker ikke, sådan overhovedet så jeg har ikke kunne tage nogen billeder og jeg nægter at smide lort op på bloggen “bare for at holde liv i den” det er ikke nice. Men nu er det den første så jeg løber fluks ned og køber et nyt, jeg aner ikke hvad der er sket. Kan sådan nogle blive for gamle??

ANYWAY – kæmpe nyhed. Alle steder er de her sandaler udsolgt, jeg mener virkelig alle fysiske butikker er på skideren, ingen kan få fat i dem. Men aha! Jeg har været mega heldig at finde dem på nettet i tyskland og nu vil jeg dele med jer hvor jeg fik dem. Jeg googlede egentlig bare lidt rundt og så fandt jeg den her side, de kommer direkte fra birkenstock og så får man dem til tyske priser, altså lige under 350 kr i stedet for de 600 – 800 kr de koster i danmark. Jeg var så lykkelig da jeg fandt dem og så fri fragt. Jeg betalte kun 335 kr for mine hvide arizonas, hvis nogen er lidt forvirrede over deres størrelser så smut ind og prøv et par og hvis ikke så kan jeg fortælle jer at jeg er en str 38 hvilket jeg også er i alle andre sko og så købte jeg en smal, men hvis du er bred fodet så kan du prøve en bred eller en almindelig. God shopping piger!! : )

xo

Maria

(IKKE SPONSORERET)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scuba kup!