Review: IDUN Kabuki Brush

Blue Bag

IMG_5848 Ribbetttollage IMG_5860 IMG_5838

sweater/Other stories, shorts / here, shoes / here, bag/ Vintage

Så fik jeg langt om længe taget nogle blog billeder i anledning af at min kæreste er i byen, det virkelig dejligt – jeg får altid så dårlig samvittighed når jeg ikke får det gjort, for jeg vil så gerne (hver dag hvis jeg ku) Nu da det er udsalgs season har jeg været personal shopper for min storebror og kæreste i dag, strøget er godt nok et virvar – jeg bryder mig ikke om at være derinde om lørdagen! Min første uge på det nye job har været rigtig sjov og lærerig, men hold da op hvor har jeg også været fuldstændig smadret og blæst når jeg kom hjem hver aften, der er så meget jeg skal lære og så meget jeg gerne vil lave, se og prøve! Nu vil jeg se orange is the new black, vi er kun lidt inde i season 2 så ingen spoilers! KNUS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review: IDUN Kabuki Brush