Peach

When in the Woods

Ribbet ckjhgfdollage IMG_2499 Ribbet jhgfcollage

scarf / BURBERRY, vest / PRIMARK, sweater / ATMOSPHERE, jeans / H&M, boots / SENZE

Hej alle! Jeg var på “skovtur” i går med min familie, skoven er så fantastisk smuk lige nu! Glæder mig til den bliver næsten endnu smukkere når sneen falder. Jeg har for nylig fundet det her fantastiske burberry halstørklæde i en fantastisk vintage forretning i Hellerup, med garenti for dets ægthed selvfølgelig. Det er så stort det næsten er et tæppe. Elsker det! KNUS

//Hello everyone! I went for a walk in the woods with my family yesterday, its so beautiful this time of year. Can’t wait for it to become even more beautiful once the snow falls. I recently found this amazing burberry scarf in the most fantastic vintage store in Hellerup, with authentication guarantee of course. I love it, its so big its almost a blanket! HUGS

xo

Maria

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peach