When in the Woods

Pouring

Ribbollage

Det regner, det regner, det regner – hele tiden! I løbet af dagen synes jeg det er dødsygt, men nu, om aftenen når det bulrer på taget er det nu meget hyggeligt. Jeg stod op i morges kl 06 for at tage på arbejde på Scandic, morgen vagterne er meget hyggelige selvom man skal hammer tidligt op. Det er jeg ikke fan af. Kan i lide mine glimmer sko forresten? De er fra forever21, men jeg købte dem i en genbrugs butik i USA, de er så fine! KNUS

//Rain, rain, rain and more rain, all the time. During the day I think its SO boring, but right now as the rain is pouring down in the dark, making drumming noises on the roof its kinda nice. I got up at 6 a.m this morning to go to work at Scandic, its such a easy and nice shift, even though I hate having to get up so early. Do you like my glitter platforms by the way? They are from forever21, but I bought them at a second hand store in LA, they are just so nice! HUGS

xo

Maria  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When in the Woods