Pouring

Fall Wishlist

hayh

1. zara 2. target 3. zara 4. choice 5. marni

Det her er lige præcis hvad jeg kunne tænke mig at have på lige for tiden. Det er simpelt men med en kant, kanten er pelsen, den er for vild. Jeg vil så gerne have støvlerne men jeg venter lige nu på at de kommer på zara’s hjemmeside igen, de er udsolgt i str 38. Bummer. I morgen drager jeg til kbh, jeg skal være med i en model konkurrence, excited! KNUS

//This is exactly what I want to wear, this is the “clothes mood” I am in these days. Its simple, with an edge, the edge being the fur coat, its so cool! I want the zara boots so bad but I am waiting for them to get back in stock, they were ripped from the paige. Just my luck! Tomorrow Im leaving for Copenhagen, going to enter a modeling competition, so excited! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pouring