Fitness Cupcakes
Jeg har bagt ultra sunde cupcakes i dag, eller det ville de have været hvis jeg havde husket at putte bagepulver i min dej, i stedet blev det hårde muffins og ikke lækre bløde muffins som jeg gerne ville have haft (: . Men men, de smager super godt og de er super sunde!! Opskriften er nedenfor. KNUS
//Today I baked some super healthy cupcakes and they would have been fluffy if I had remembered to add baking powder, but no. Oh well they still taste good and they are really good for you! Recipe down below! HUGS
xo
Maria
Opskrift/Recipe
150 g mandel mel (blended mandler) / 150 g almond flower (blended almonds)
250 g havre mel (blended havregryn) / 250 g oat flower (blended oats)
3 revet gulerødder / 3 shredded carrots
Bland sammen / Mix together
Brug stavblender nu / Use handblender now
8 – 10 dadler uden sten / 8 – 10 dates without stones
1 stor spsk kokos olie / 1 large table spoon of cocunot oil
En 2 cm tyk skive ingefær / One 2 cm thick slice of ginger root
Blend godt / Blend well
Bland det sammen med melet når det er blendet / Mix it with the flour when blended
2 æg / 2 eggs
Rosiner efter behag / Raisens after liking
2 spsk bagepulver / 2 table spoons baking powder
Hakkede valnødder / Chopped Walnuts
Græskarkerner / Pumpkin seeds
Chia frø / Chia seeds
Bland det hele sammen / Mix it all together
Held i muffin forme / Pour into muffin pan
Bag dem ved 200 grader i 8 – 10 min / Bake at 200 degrees 8 – 10 minuts
Mh, de ser nu rigtig lækre ud 🙂