Det behøver ikke være kompliceret

Fall

Ribbetmicollage ingrid Ribbet cdollage Ribbet clkjbollage

jacket / ZARA, sweater / TOPSHOP, skirt / H&M, micky stockings / PRIMARK, boots / STEVE MADDEN

Det er for alvor begyndt at blive efterår, det river i mine øre og jeg skal pakke mig ind i jakker. Her er hvad jeg havde på i Lørdags, jeg var et smut i Hellerup og var i den sygeste vintage butik med alverdens lækre ting. Jeg er så “ha’syg” lige for tiden, jeg vil have alt hvad jeg ser! Det må være en sygdom! Håber jeres weekend har været dejlig. Jeg starter på mit nye arbejde i morgen og jeg har fundet ud af at jeg kun må have sort på! Jeg ved ikke hvordan jeg overlever, men jeg tager det som en udfordring! KNUS

//Its suddenly fall, my nose is running, ears aching and I am layering up! This is what I wore saturday, I did a quick tour of Hellerup and found probably the most amazing vintage store ive ever come across. They had just about everything a girl could want. I am in a mood these days where I want absolutely everything, it must be a sickness! Its so hard!! I hope your weekend was good, mine was very nice! I begin at my new job tomorrow and I just found out we are only allowed to wear black, dont know how I will deal – but I’ll take it as a challenge! HUGS

xo

Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det behøver ikke være kompliceret