Band Geek

China Town

endnuen

Skærmbillede 2013-07-26 kl. 01.46.09 ja1

close

 dress/MOSS COPENHAGEN, skirt/H&M, sandals/NICOLE, sunnies/THRIFTED

Vi har tilbragt dagen i dag i chinatown, downtown Los Angeles. Det var ikke fordi der var vildt meget at se og det virker som om jo tættere du kommer på by midten jo mere gammelt, forfaldent og beskidt bliver der. Men jeg elsker at komme i chinatowns rundt i verden, jeg synes det er så sjovt og jeg vil mega gerne selv til Kina en dag. Mine sandaler er nye og mega flotte men de river desværre hul på mine fødder! KNUS

//We were in chinatown, downtown Los Angeles all day today. There wern’t very much to see and it seems that the closer you get to down town the more old and dirty it gets. But I love shopping around in chinatowns when im in big cities. Id love to go to china someday, must be amazing. My sandals are new and super beautiful but they eat my feet up unfortunately. HUGS

xo

Maria

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Band Geek