Sneak Peak: Disco Perfection!

Glossy Wishes

Hej alle!

Jeg har lige lavet den her collage på polyvore fordi jeg vil vise jer de her AWESOME high gloss skinny trousers fra asos.com, jeg kan ikke sige nok hvor meget jeg gerne vil have dem. Det gør helt ondt. Må også have ankelstøvlerne på billedet for at lave det til et “complet look” bukserne koster omkring 400 og skoene lidt over 500 mener jeg. Find det på asos.com (: Hyg jer!

I am SO in love with these skinny trousers in high gloss from Asos.com, they make such a big statement that I have to have them, but the money does not grow on my plants at the moment. Wtf. They are not too expensive, about 400 kr but I also need the featured high gloss wedges in the picture, also from Asos.com. Because it will make the look. Oh what to do, Oh what to do. Cant wait for december to start! Hope you are all well!

xoxoxox

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak: Disco Perfection!