Street Style ala Me

Pip

Ville bare pippe jer, pip vil sige sige hej! Det regner skomagerdrenge i Jylland, og jeg sover længe og gå sent i seng, dejligt som dagene går når man har fri, jeg kan gøre præcis hvad jeg vil. Lige nu filmer jeg mindst en gang om dagen og forsøge at style forskellige outfits og brainstorme ideer til en tør dag, jeg har en svært ved at tage billeder i kraftig regn, ikke en god idé. Nå anyway ville bare tjekke ind! Håber alle har det godt (:

English:

Just wanted to pip you guys, pip meaning say hello! Its raining cats and dogs in Jutland and I sleep in late and go to bed late, like how the days go by when your off, I can do exactly what I want. Right now I film at least once a day and try to style different outfits and brainstorm ideas for a dry day, I have a hard time shooting in heavy rain, its not a good idea. Well anyway just wanted to check in! Hope everybody is doing good (:

HUGS xxx

Maria

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Street Style ala Me