Pip

Head Shots in Focus

Det er meget vigtigt for mig at øve mig så meget som jeg overhovedet kan i at “modellere”, jeg tror at jeg er svagest lige på hvilket er grunden til jeg øver det rigtig meget lige for tiden.  Selv om jeg allerede er i bureau i Danmark føler  jeg stadig behov for at forberede mig ekstra ekstra til næste sommer, når jeg vil forsøge lykken i Los Angeles. Det bliver så spændende, men også en masse hårdt arbejde, som jeg ser frem til! Jeg tog dette billede selv i regnvejr, op mod en sort dør, jeg synes det er temmelig cool – hvad synes du?

English:

Its very important for me to practice modeling as much as I possibly can, I think my weakest point is head shots which is why thats my main priority right now when it comes to practicing. Even though I am already signed in Denmark I still feel the need to prepare myself extra extra for next summer when I am going to try it out in Los Angeles. Its going to be exciting, but also a lot of hard work, which I look forward to! I took this picture myself in the rain, up against a black door, I think it turned out pretty cool – what do you think?

xxx

Maria

2

 • Hej Maria!
  Sikke et flot billede. Hvilket bureau er du model for? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TheSpotanius

  (Anja)
  Hello Beauty !
  Du ser super godt ud. Havde overvejet at spørge om du ville søge model-job i L.A, men det kan jeg så læse mig frem til ved at starte helt fra dag1 med denne blog.
  Jeg vil hvert fald følge dig !

  Kram og god vind.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pip