Head Shots in Focus

ACNE

Jeg ved ikke hvad der er med ACNE men det er bare ren efterår for mig, jeg elsker ACNE hele året ingen tvivl om det men det er ligesom om at om efteråret har det mig bare lige spot on hvert år, de er fantastiske. Jeg vil have tykke sweatere på, læder bukser og fede strikkede accessories. Tak fordi du eksistere ACNE!

English:

For me ACNE in piticular just screams fall to me, I like ACNE all year around no doubt about it but for fall its like they know exactly what I want every year. I want to wear chunky sweaters, leather pants and awesome knit accessories. Thank you ACNE for existing!

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Head Shots in Focus