OUTFIT: Junkyard x Adidas

OUTFIT: Green Biker

_MG_8572 _MG_8587 _MG_8618 _MG_8595 _MG_8581

Biker Jacket / Selected Femme, Rollerneck / Love Moschino, Jeans / Monki, Heels / Zara, Clutch / LV, Sunglasses / Céline

Photo by Laura / Couturekulten.dk

Mandag er tilbage, som den jo er hver mandag – min weekend er gået med flytteri, min kæreste er endelig flyttet ind og vi har fået alle møbler slæbt op på tredje sal, eller han har – jeg har heppet lystigt bag ham! Sig forresten hej til min nye yndlings sweater som jeg nok kommer til at bo i til efteråret – den var også en stor favorit til modeugen selvom den var lidt varm her midt august men hey ugen før var det nærmest oktober vejr. Jeg håber i får en dejlig uge, min står på en masse møder og lækre events, husk at se med på instagram for et hurtigt outfit fix. Den nye site er forresten meget snart klar! YAY

KNUS Maria

english: monday is back! Weird huh? My weekend was one big moving mess but my boyfriend is finally here and I’m so happy! We got all the furniture in the apartment this weekend and by we I mean I was a great cheerleader as my boyfriend worked like a horse. BTW say hi to my new favorite sweater! I’m going to live in it this fall I just know it, at fashion week it was also a quite popular target (click – click) I hope you have a great week, I am going to a lot of events and have quite a few meetings. Check in on instagram every once in a while for your outfit fix!

XO 

Maria 

3

 • Katrine S

  Hej maria! Hvor har du fundet jakken? Jeg kan ikke engang finde den på deres hjemmeside 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Jernov

   Kære Katrine 🙂
   jakken er lige nu kun i selecteds butikker og kommer først online i oktober 🙂
   jeg håber du finder den
   KH M

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Virkelig fed jakke, den må jeg bare eje! Hvad er prisen på den?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: Junkyard x Adidas