OUTFIT: Green Biker

OUTFIT: Furry Feet

IMG_8414 Ribbet collage IMG_8389 IMG_8393

T-shirt / Weekday, Jeans / Weekday here, Clutch / DIY by me, Sunglasses / Triwa, Shoes / by Laura Tønder

Photo by Laura / Couturekulten.dk

Så er det fredag igen og jeg kan hermed afsløre at jeg blogger for lidt, men det er svært når ens nye side er just around the corner og jeg har så mange fede posts jeg rigtig gerne vil gemme til jer på den og det nye fine layout. Jeg har været ude og skyde med Laura igen, og har her nuppet et par af de sko hendes modeller havde på til hendes afgangs show fra Margrethe skolen, de er så vanvittigt fede og så er det ekstra sejt at det er Laura som har lavet dem. I ser forresten lige nu også på mine nye yndlings jeans, jeg som ellers altid har hadet mom jeans og alle afskygninger af dem, ja jeg er vild med et par lidt baggy mom jeans i hvid, oh gud – det er heldigt at ens stil udvikler sig så må man bare håbe den går et sted hen man kan stå inde for. Men i ved jo min stil er rimelig skizo, and that’s the way (aha aha) I like it.

KNUS M

english: friday is here again and I can officially confess I blog a lot too little, it that even a sentence? It’s just hard when your new site is just around the corner and you really want to share all the good posts over there, but it’s not quite ready yet – its still just a baby. You are btw right now looking at my new favorite jeans, who would have thought I would ever wear a mom jean, me who always hated them because I find them unflattering – yes I am wearing a pair of slightly baggy mom jeans and I love them! Oh well – it’s a good thing ones style develops, let’s just hope its going somewhere where you can recognize yourself. But you know my style is super skizo. But that’s the way (aha aha) I like it.

XO M   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: Green Biker