Summer Love

OUTFIT: Windy Corner

_MG_7131 _MG_7079 _MG_7146 _MG_7090 _MG_7143

Dress / Munthe AW15 (coming soon), Shirt / Munthe AW15 (coming soon), Shoes / Just Fab, Sunglasses / Céline

Photo by Laura / couturekulten.dk

Sommer i byen, sommer i Danmark. Det er en besværlig størrelse. Lige nu regner det udenfor og den anden dag da Laura og jeg var ude og tage billeder var det varmt men det blæste simpelthen så meget at vi havde svært ved at beholde vores tøj på. Jeg er ved at have flyttet alle mine ting op i min nye lejlighed nu skal det hele bare pakkes ud, og jeg siger ‘bare’ som om det er ingenting, who are we kidding jeg har en million kasser!

I morgen rejser vi til Egypten, jeg glæder mig SÅ meget!

KNUS

english: Summer in Denmark is tricky, one day its so hot you can barely breath the next day you have to wear a sweater and an umbrella. The other day when Laura and I were taking these pictures it was so windy we had a hard time keeping the clothes on our bodies! I mean WTF.

Tomorrow we travel to Egypt, Im so excited!

XO   

1

  • Louise

    Super flot outfit, Maria. Er det en kjole eller nederdel, du har på? Kan du hjælpe med et style navn? På forhånd tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Love