GIVEAWAY: Anni Lu

OUTFIT: Wide set pants

_MG_3906 _MG_3921 _MG_3877 _MG_3929

Tshirt and pants / M Missoni, Wallet / Michael Kors, Bracelets / Anni Lu at befashionable.com

Photo by Laura / couturekulten.dk

Ugen inden fashionweek går altid alt for stærkt og jeg kommer altid for sent igang med at planlægge hvad jeg skal have på så lige nu er det dét min tid går med! Udover at være på arbejde selvfølgelig. Et mærke som jeg dog er blevet meget glad for og som jeg også skal rocke til modeugen er M Missoni, det super sjovt og lidt vildt på samme tid – lige efter mit hoved. Kommer nogen af jer til FW? Husk at sige hej!

KNUS

english: The week before fashionweek is always crazy and goes by way to fast. I always start planning what I am going to wear a little to late so right now its all I think about, and work of course! A brand that I plan on rocking though is M Missoni, it’s so fun and a little bit wild, just the way (ah ah) I like it.

XO 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Anni Lu