PRODUCTS: Summer Ready

OUTFIT: Black Boots

_MG_7284 Ribbet collage _MG_7265 _MG_7229 _MG_7279 _MG_7341

Dress / Munthe AW15 (coming soon), Boots / Christian Louboutin, Sunglasses / Céline

Photo by Laura / couturekulten.dk

Hej piger! OH et sort outfit og så endda når jeg ALTID siger hvor lidt jeg bryder mig om sort og ved i hvad det gør jeg stadig ikke – MEN kjolen var nu ret så lækker og jeg ELSKER mine sorte støvler fra CL – de får mig til at føle mig som a million dollar babe og så er de hver en krone værd. Sort er klassisk ja og jeg skal blive bedre til det, måske endda øve mig lidt i at få det købt, I will do it for you!

KNUS

english: Yes I am in black, can you believe it? Me who does not like black but at all, I am here in black from top to toe (well the sunglasses are green). I had to buy these boots in black, its a classic and they make me feel like a million dollar babe – worth every penny! I am going to start trying to do more black but I can’t promise anything.

XO 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRODUCTS: Summer Ready