OUTFIT: Libertine Libertine

QUESTION: What magazine girl are you?

IMG_4613

Sunglasses / Dior, Scarf / Barbara Bui, Shirt / Y.A.S

 En hurtig hilsen fra mig som sidder på kontoret og spytter sider ud så i har blade at læse. Er du egentlig ELLE læser eller hvad er dit yndlings blad og hvorfor? Jeg synes altid det er super interessant at høre hvad folk læser og hvad det er ved bladet man godt kan lide. På en måde siger det vel meget om folks stil og hvad ved moden de finder interessant? For nogen handler det nok bare om en hvis “religion” at hvis man er en Costume pige så er man altid en Costume pige osv osv. Jeg har f.eks. altid været en ELLE pige (surprise) men har også læst andre for at få inspiration og en vinkel på forskellige trends og tendenser – for mig har det altid været vigtigt at kunne forstå hvorfor det er at alle lige pludselig MÅ HAVE noget, hvad tænker du? Hvilken blad pige er du eller læser du overhovedet blade?

KNUS

english: just a quick hello from me who’s sitting at the office spitting out pages so you have a magazine to read! What magazine do you read? Are you a ELLE girl like me or what is your favorite magazine and why? I always find it super interesting to hear what people read because I think it says a lot about their style and areas of interest in fashion. For some its probably about “religion” as in “I’m a vogue girl and thats all I will ever buy” and for others it will probably not matter so what about you? 

XO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: Libertine Libertine