OUTFIT: Flare Jeans

Q OUTFIT: Tory Burch

IMG_4180

Red Biker / Won Hundred, Shirt / Tory Burch, Jeans / Frame Denim, Shoes / Yvonne Koné, Bag / Chanel, Sunglasses / Céline

En lille TBT tilbage til Finland hvor dette var hvad jeg havde på en af aftenerne, jeg fik ikke rigtig blogget så meget mens jeg var væk da mit program var ret stramt. Men i skal ikke snydes og nu har i jo været så søde at give jeres mening tilkende og at i synes q outfits er fine så de kommer nu på bloggen i mine mere travle tider. Lige nu er jeg på forlænget weekend hos mine forældre, det var ret så tiltrængt!

KNUS

english: A little TBT back to Finland where this was taken, I didn’t get much time to blog when I took the trip as my schedule was quite tight. You guys were so sweet to share your opinion on these “q outfit” and now that I know you like them its going to be a good way to blog when I’m too busy to get the “real deal” shot. Right now I am taking a long weekend with my parents, it was needed!

XO

  

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: Flare Jeans