Q OUTFIT: All whites

OUTFIT: New favorite dress

_MG_3670 _MG_3710 _MG_3726 _MG_3694 _MG_3680

Dress / Just Cavalli AW15 (coming soon), Boots / Toga Pulla here, Bag / Karl Lagerfeld here, Bracelets / Anni Lu at befashionable.com

Photo by Laura / couturekulten.dk

At danse rundt i en drøm af en kjole, i en frodig baggård i København, det må da være definationen af en helt okay Lørdag. Jeg er lige nu hjemme på weekend hos mine forældre men deler disse billeder med jer som Laura og jeg tog for nogle dage siden, det her er sådan en kjole man ligger og tænker på inden man skal sove, detaljerne på den og håndværket er så smukt at den kun burde ses i virkeligheden, glæd jer til den rammer butikkerne! Håber i får en skøn weekend og får shoppet en masse udsalg!

KNUS

english: dancing around in this dream of a dress at a beautiful place in Copenhagen, that must be the definition of a great way to spend a Saturday. This dress is something to think about before going to bed at night, the craftsmanship is beyond this world and the detailing to die for! Im absolutely in love, just you wait until it hits the store, its a dream come true! I hope you have a great weekend and get a ton of sale shopping done! 

XO 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q OUTFIT: All whites