QUESTION: What magazine girl are you?

OUTFIT: Flare Jeans

_MG_2043 _MG_2082 _MG_2049

Suede Shirt / ASOS Aw15 (coming soon), Flare Jeans / Zara (in stores now), Shoes / Amust here, Bag / Stella McCartney here, Sunglasses / Dior

Photo by Laura / couturekulten.dk

Jeg er ret sikker på at denne “flare jeans” 70’er trend er en meget blandet oplevelse for mange. Jeg tror lidt det er en enten hader man det virkelig meget eller også er man helt forelsket i det. Jeg tror det tog mig et par år hvor jeg lige skulle se det an men til mit forsvar er det også fordi at jeg er vokset op lige da skinny, lavtaljede, meget stramme bukser kom frem og blev sindsygt populære så jeg har lige skulle vende mig til at de først skulle være højtaljede men nu også brede i benene. Dog skal det siges at jeg synes det er rigtigt pænt og at de ofte gør ben farligt lange så spring du bare ud i det!

KNUS

english: I’m pretty sure this flare jeans, 70’s trend is something people is very torn about. Some love it dearly and some absolutely hate it, it’s a very black white thing in fashion even though the 70’s are very much back on the runway. It took me a couple of seasons to process it and like it but to be fair to my self I grew up in the “skinny jeans” period of fashion and its kind of in my DNA. But I must say I have come to really like the flare jeans + they make legs look dangerously long so go for it!

XO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

QUESTION: What magazine girl are you?