OUTFIT: New favorite dress

OUTFIT: Blue Plaid

_MG_2397 _MG_2365 _MG_2376 _MG_2385 _MG_2362

 

Shirt / Envii Aw15 (coming soon), Skirt / Frame Denim Aw15 (coming soon), Shoes / Adidas, Bag / Stella McCartney, Sunglasses / Armani

Photo by Laura / couturekulten.dk

Kære alle, jeg håber du har haft en dejlig weekend! Jeg har fejret (lidt forsinket) fødselsdag i lørdags med hele min familie og så ramte jeg 5.000 følgere på instagram! Hurra for det! Tak til alle jer som følger mig, det betyder så meget! Min storebror og hans kæreste gav mig den sejeste fødselsdagsgave nemlig en ny hjemmeside og nyt domæne så stay tuned my friends! Change is coming!
KNUS

english: dear all of you, I hope you had a great weekend! I celebrated my birthday (a little late) with my whole family AND i hit 5.000 followers on instagram! Hurraa, Im so happy – thank you everyone who follows me, it means so much! My big brother and his girlfriend gave me the coolest birthday present! My very own website and new domaine for the blog so stay tuned people, times are changing!

XO 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: New favorite dress