OUTFIT: Ralph

OUTFIT: LA LA LA

_MG_1294 _MG_1326 _MG_1292 _MG_1318

Suede bomberjacket / Asos AW15 (coming soon), Knitted sweater and pants / Lala Berlin AW15 (coming soon), Earing / Lolas Love here, Bracelets / Anni Lu – both at
be-fashionable.com, Sneakers / Nike, Clutch / by me.

Photos by Laura / couturekulten.dk

Hvor sejt er dette sæt fra Lala Berlin? Jeg er vild med at det er så let og smukt selvom det er strikket. Hvid er en af mine absolut yndlings farver, den får mig til at føle mig let og lykkelig. Det er utroligt hvad farver kan gøre! Jeg ved ikke om i har det på samme eller om bare er mig som er underlig? Det er også en af grundene til at jeg ikke bryder mig så meget om sort.

Efter en dejlig fridag i går (mest brugt på min sofa og på at proppe Nellie Dellies i munden) så er det rart at komme tilbage på kontoret igen efter 5 dage i Helsinki. Nu står ugen på magasin producering og forhåbentlig en masse solskind!

Forresten så tænker jeg på at begynde at skrive på engelsk igen? Hvad tænker i om det??

KNUS

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: Ralph