OUTFIT: Double Breasted

OUTFIT: Up Tight

IMG_7566 Ribbet44collage IMG_7553 IMG_7569 IMG_7557 IMG_7564

Sweater / Zara, Skirt / H&M, Shoes / Chanel (vintage), Harness / from L.A, Safty Pin / BACK, Sunglasses / Vintage, Earing / Stine A two bullet

Jeg er vild med at solen skinner, det betyder jeg kan have solbriller på! Det er næsten ligemeget for mig hvor koldt det er, bare solen skinner (født i det forkerte land i know). Jeg har lige været hos Poul Stig og købt mig et par grønne Céline solbriller, jeg skal have styrke i fordi jeg efterhånden må indrømme jeg absolut intet kan se og jeg nægter at have kontaktlinser i, jeg kan næsten ikke tænke på noget mere ulækkert! De kommer i næste uge! Can’t wait. Håber i har en dejlig uge.

KNUS

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: Double Breasted