NEW IN: Vibe Harsløf

OUTFIT: Spring Grey

vGeFE-cB6mB_Ln07-SdAgtAn6gGj0ctQsIHNANFSMr8 M_D_B7ho_0_V3e605cFOqRIHvNfOfb_ON99VaNiOkZc TZ-nZMmoMFx8gYhB9TYmER3PjWgWJZCns28P9Sm-rX4 ZCdAVA4sopkKw99QrELXb7sfmBMxR2c-Qf-cyOORqso IZ-6CXwYhntWgXELTFtyxUq44KD2h8FUWDRYji-KX7s 5URhB9rUn1L0rZGrAHamh2xeEc-azWmVC0iJ7vimLc4

Knit / Won Hundred dark grey version here, Jeans / Diesel Jogg Jeans here, Ring / Pandora, Bag / Christian Dior, Sunglasses / Céline, Shoes / Adidas

Photos by: Laura / couturekulten.dk

Jeg har fået en rigtig dårlig vane fortiden, jeg har lyst til kun at gå i de samme ting konstant, de samme sko, de samme bukser, have mit hår på den samme måde, OH hele tiden det samme. Og når jeg så hver eneste dag gør en indsats for at ikke at have det samme på (fordi, hallo, det kan man jo ikke) føler jeg mig sådan lidt off.. det er sådan nogle perioder jeg kommer i, lidt som når man har en dårlig hår uge – jeg har en “det samme tøj hele tiden” uge. I går var jeg til sample sale hos Louboutin sammen med Laura, hvor jeg fik købt de fineste støvler – og senere til pressedag hos Diesel, egentlig bare en super dejlig solskindsdag.

KNUS

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: Vibe Harsløf