NEW IN: Closed Archive 85

OUTFIT: Red Biker

_MG_0147 Ribbet1223collage _MG_0200 _MG_0155 _MG_0215

Bikerjacket / Won Hundred black here, Stripe shirt / & Other stories, Jeans / Weekday, Scarf / Pieces, Sunglasses / Céline, Bag / LV Neverfull, Shoes / Adidas.

Pictures by Laura / couturekulten.dk 

Jeg håber at i nyder denne grå lørdag ligesom i føler den skal nydes! Det har jeg ihvertfald. Sovet til klokken 11, spist brunch i min sofa med en tøsefilm, mødtes med Laura fra couturekulten til en kaffe og en sludder om fremtidige samarbejder og så lige et par outfit billeder. Helt perfekt for mig! Jeg har netop købt denne læder jakke fra Won Hundred og jeg absolut elsker den! Tror lidt jeg følte det var et knald eller fald køb for mig fordi den er så rød, men jeg har allerede haft den på op til flere gange og jeg kan slet ikke ligge den fra mig igen, jeg har linket til den sorte udgave som er på deres online shop lige nu.

KNUS

(dette blog indlæg er ikke sponsoreret) 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: Closed Archive 85