Nyt ELLE Job

REVIEW: Best Mascara

Ribbet5tcollage IMG_7257 IMG_7258

 

‘Lash Domination’, Bare Minerals

Jeg elsker at prøve nye beauty produkter, det er som at lege! Endnu bedre er det når man så finder et som bare virker og man kan dele det med andre. Jeg har brugt den her mascara i ca. et år og jeg prædiker om den til alle jeg kender og nu også til dig! Ja dig som læser, Hej.

Anyway, jeg ved godt det første billede er lidt scary (sorry) men det jo ikke første gang i har set mig uden makeup og egentlig kan jeg rigtig godt lide mig selv uden makeup men når man sætter det mod hinanden på den her måde ser det en anelse grotesk ud.

Jeg får meget ofte kommentarer på mine vipper og om hvor lange og meget sorte de er og det er KUN pga den her mascara, bevars jeg er da udstyret med nogle flotte vipper fra naturens side men den her mascara gør altså noget ingen andre mascaraer gør. Den klumper på en måde så den virkelig gør dine vipper længere fordi den skaber fake fangearme ud fra dine vippers spidser. Dens spiral formede børste skiller dine vippe hår ad og sørger for de spreder sig hele tiden. OG så drysser den ikke OG den er sindsygt nem at have med at gøre. Den eneste hage der er ved den er at den er F****** dyr i Danmark. I udlandet er den lidt nemmere at komme i nærheden af. Den koster næsten 400 kr i de danske Sephora’s og i udlandet kan du finde den til godt 100 kr. Kæmpe forskel så du kan købe den her.

KH

4

  • Jeg er så vild med Bare Minerals make-up 🙂 Du er da også for vild til at lægge den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria Jernov

      Ja det er super makeup, jeg er glad for du kigger med ^^ xx

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • MJ

    Hi there! Just discovered your channel on YOUTUBE and im sorry for asking but are you from Russian or Slovak descent ? btw love your channel you should come back to youtube! cheers!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria Jernov

      Hey you 🙂 Nope not russian or slovak – Fully danish. Im happy you like my youtube channel 🙂 xx

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt ELLE Job