Hotel Gift

OUTFIT: Stockholm FW day 2

IMG_7340 IMG_7310 Ribbet23ollage IMG_7330 IMG_7313 IMG_7337

Beanie / Forever21, Featherscarf / nobrand, Sportsbomber / Vintage, Sweatshirt / Adidas, Jeans / Acne, Boots / Zara, Bag / Chanel

Photo by: Charlotte Sandgren

En lille update fra det kolde nord hvor jeg lige har akurat 15 minutter til det næste show starter så jeg kan lige få blogget mit outfit! Min veninde Cille har været så sød at låne mig hendes overfede franske sportsbomber jakke som jeg er helt forelsket i! Det er også hendes fjerkrave, heldige mig at have en i mit liv som ikke er farveforskrækket! Her er ikke helt så koldt i dag som i går så jeg tænker vi går lidt ind i byen når vi skal spise frokost, det håber jeg ihvertfald, ellers har jeg jo intet fået set af Stockholm! Jeg håber i følger med på min eller ELLE’s instagram, det er lidt lettere at opdatere der end at skulle løbe op til sin computer hele tiden.

KNUS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel Gift