OUTFIT: Plaid

NEW IN: Lulu Badulla tools

IMG_7062 IMG_7060 IMG_7056

 

Lulu Badulla tools øreringe here

Kender du smykkemærket Lulu Badulla? Hvis ikke du gør burde du gøre dig selv den tjeneste at besøge deres hjemmeside og forelske dig om og om igen. Jeg har været helt vild med deres smykker siden jeg blev præsenteret for dem i sommers til en event ved Københavns modeuge. Jeg har længe ønsket mig nogen af deres smykker og nu var jeg så heldig at få fingre i det her sæt som hedder tools, så fine og specielle. De er lavet af sterling sølv og belagt med 18 karat guld, hvilket gør dem dejlig tunge og man kan mærke det er god kvalitet. Mit hjerte er også landet på deres pil ørering som bare er så fin! Den må jeg spare sammen til i det nye år. I kan finde deres hjemmeside lige her.

KNUS

dette indlæg er ikke sponsoreret 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: Plaid