Dag 1 Cph FW

Dag 2 Cph FW

IMG_6536 IMG_6515 IMG_6575 Ribbwsollage IMG_6565 IMG_6526 IMG_6604

2 dag på cph fw

Checker lige ind hos jer igen fra mine hvide dyner hvor jeg ligger og ser den nye episode af Rita. Mine fødder har jeg lagt højt da jeg har været en anelse hårde ved dem i både flade og høje sko i dag. Jeg har set Mark Tan i dag og jeg blev blæst væk af inspiration, så mange former og materialer, det var lige mig! Synes det var dejligt at se mellem det minimalistiske, scandinaviske udtryk som i den grad præger modeugen. Der er blevet taget en del billeder af mig i dag og optaget noget video, det har været så spændende. Glæder mig til at se om de kommer til at bruge noget af det. Vi startede dagen hos Munthe, til morgenmad og vi har derefter set en masse shows. Sorry for lack af outfit billeder men jeg har ikke lige nogen til at tage dem! Men i kan se lidt hvad jeg havde på billed 5. Uploader lige lidt flere billeder fra nogle af de andre shows i morgen, indtil da – godnat herfra!

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 1 Cph FW