Fussy Cardigan|Outfit

Mere Job

Ribbrfcollage

Der har sgu været stille og det er ikke fedt, men jeg fik ferie fra ELLE i den her uge og onsdag startede jeg nyt job i Other Stories inde på strøget, det skal bare være et “hver anden weekend job” hvis der altså er noget der hedder det. Men det tager voldsomt meget energi at starte et nyt job op og jeg har bare været for træt til at lave noget som helst på bloggen når jeg kom hjem. Har faktisk bare arbejdet, mødt nye mennesker, sovet og spist. Men i dag har jeg haft fri og jeg har været på svanemølle strand hele dagen med pigerne, det har været kanon hyggeligt. Det eneste sted man kan se jeg har fået sol er i ansigtet, pis. Jeg ligner en hummer i hovedet – not cool! Håber i nyder vejret. KNUS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fussy Cardigan|Outfit