Rejseklar

Color wall|Outfit

IMG_5935 IMG_5940 IMG_5963

sweater / asos, jeans / h&m, bag / vintage, keychain / acne, sunglasses / fleamarket, shoes / vans

Jeg har aldrig vist jer den her asos sweatshirt som jeg fik på et loppemarked for noget tid siden. Den er ‘quilted’ hvilket gør den super fed selvom den er ret standard i farven – jeg glæder mig til at have den på noget mere til efteråret. I dag er min roomie kommet hjem fra roskilde og jeg har bare savnet hende kan jeg godt sige jer! Hun har været væk en hel uge, selvom min kæreste har været her har hun stadig manglet. Håber at i får en dejlig søndag derude – jeg får ferie på fredag men til jer som allerede har fået ferie – heldige jer! god ferie! (:

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseklar