Copenhagen Home

My Louis

imgh5829 IMG_5823

My Louis Vuitton Neverfull GM, bought at Trendsales.dk

I går sad jeg og så den der cheerleader film, med beyonces søster Solange, hvor hun har en LV som er fake og blondinen har en ægte og det gjorde mig så glad at min egen er ægte men også ked a det på samme tid fordi de skal være så dyre, så de næsten ikke er til at få fingrene i (for almindelige mennesker). Så kom jeg i tanke om at jeg faktisk aldrig har fortalt jer hvordan jeg har fået min Louis (det kalder jeg den) for jeg har ikke købt den fra ny inde i en LV butik jeg var så heldig at have fundet ud af at trendsales eksisterede da jeg havde spinket og sparet op til min neverfull. Jeg er kæmpe fan af second hand, jeg har altid været så heldig med at få fat i ting som nærmest ikke er blevet brugt og til virkelige billige penge. For mig har trendsales altid været mit “safe place” når jeg skal købe mærkevare brugt, det er nemlig ulovligt at sælge fake på deres hjemmeside – men for at være 100% sikker køber jeg aldrig noget uden kvittering, det er en personlig regl. Jeg købte min neverfull fra en pige som havde brugt den 5 gange og ikke synes den var hendes stil, den var derfor fuldstændig som ny, jeg fik den bare 4000 kr billigere end den er i butikken, med kvittering, pose, boks og dustbag. Kæmpe thumbs up til konceptet – jeg elsker det! Hvis i vil søge på LV inde på TS finder i alle deres listnings lige her, det kan kun anbefales :)!

xo

Maria

(dette indlæg er sponsoreret, ikke tasken, bare indlægget)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copenhagen Home