Back F*cking Packs

DIY Asymetric Patent Skirt

Rskirtllage IMG_5176 IMG_5110 IMG_5172 DIY asymetric patent skirt designed and sewed by me

Hej derude! Min ikea symaskine har igen formået at hjælpe mig igennem endnu en skør design ide, selvom jeg ikke er for god ved den mht materiale valg. Sidst var det kunst læder og denne gang har jeg kastet mig ud i et voksdug drama. Er du vanvittig det er en besværlig masse at arbejde med men hold op hvor er det også fedt at se på, jeg er vild med det. Noget som kan tiltrække mig til en designer er anderledes materialer, jeg elsker lak, læder, buler og bumper. Der er ikke noget bedre. Voksdug ligner lidt hvid lak, men knap så lakket, jeg synes det er super fedt og så koster det kun 29 kr meteren i jysk! Den eneste ulempe med det er at det bliver mega krøllet og bulet hver gang du vender og drejer det men heldigvis kan det stryges (på bagsiden selvfølgelig) bare man bruger meget lav varme! KNUS

//Hello everyone! My ikea sewing machine has once again been kind to me and helped me thru yet another crazy design idea. Here is one of my latest designs in white wax cloth that works kinda like patent and PU, its a bitch to work with but I just love the shiny look – can’t live without it. Hope you like it. HUGS

xo

Maria

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back F*cking Packs