På budget: Chunky Sandals

Thé sweater

IMG_4808 Ribhhollage IMG_4789 IMG_4817

 sunglasses / ZARA here, sweater / & OTHER STORIES (ON SALE!!) here, shirt / TOMMY HILFIGER, jeans / WEEKDAY, shoes / SECOND HAND FROM CALIFORNIA, LV Neverfull GM

Jeg nyder min nye sweater så meget, jeg synes simpelthen den er fantastisk og jeg føler mig så godt tilpas i den. Jeg har besøgt spanien i dag og er blevet spurgt to gange hvor den er købt og hvor den var fra, kunne jo heldigvis svare tilbage at den er på udsalg hos other stories, ved ikke engang om de sender internationalt?? Anyway – hvis i går og kælder lidt med tanken om at købe den, JUST DO IT. Den er helt fantastisk i virkeligheden, jeg tror endelig jeg har fundet “den perfekte sweater” og den har jeg altså ledt efter siden jeg var 14. 6 år og et udsalg hos other stories og WHABAM – den er min. I morgen skal jeg på fransk loppe marked og der skulle blive godt 23 grader så jeg tror måske jeg vil være modig og sporte nogle bare ben. Nu må vi se! KNUS

//I am enjoying my new sweater so much, it makes me feel so good I never want to take it off. I was visiting spain today and I got asked twice about my sweater and where it was from. I was happy to tell it was on sale! I don’t even know wether other stories ship internationally?? Anyway if you are thinking about buying it, seriously just do it – it is worth every penny! Tomorrow Im going to a french rubbish market hoping to find something amazing, something old, something french. Maybe ill sport some bare legs, its supposed to be really warm, but we’ll see. HUGS

xo

Maria

PS PS PS : I AM NOT SPONSORED BY OTHER STORIES (I WISH) I JUST REALLY LOVE THEIR STUFF, DONT WORRY 😀 XOXO

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På budget: Chunky Sandals