Boyfriend Streetstyle

New in: and other stories

IMG_4683 Ribhygtllage IMG_4686 Ribgrollage IMG_4690 IMG_4695

& Other stories : silk shirt here, sweater here

Hej søde mennesker! Lige et lille indlæg om mine køb i & other stories i København. Jeg prøvede sweateren ovenover i lilla inde i butikken og jeg var så ked a at det bare overhovedet ikke var min farve, men en af de søde piger inde i forretningen sagde til mig at den var på hjemmesiden i hvid så den løb jeg fluks hjem og købte. Silke blusen købte jeg inde i forretningen, den var minus 50% og det samme var sweateren online, score! Jeg er meget positivt overrasket over kvaliteten på deres ting verses deres priser, det er virkelig lækkert. Udsalget er stadig igang på deres hjemmeside hvis i har lyst til at tage et kig. KNUS

//Hello sweet people, just a little post about the clothes I got at & other stories in Copenhagen. I tried on the sweater in a deep purple in the store but unfortunately the color didn’t suit me at all so one of the sweet girls in there told me it was in white online and so it came with the post to my door today, happiness! The silk blouse was 50% off and its such amazing quality. I am actually very pleasant surprised of how good of a quality there things are verses the price of their items, its good value for money! The sale is still on on the website, go check it out! HUGS

xo

Maria

 

4

 • Åh, en fed sweater! Den kan jeg godt forstå, du er glad for <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Jernov

   Ja den er super lækker! 🙂 Den koster kun 280 kr på siden hvis du lige skal samle en op selv :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er så ked af jeg aldrig fik fingrene i strikken, så hvis du på noget tidspunkt overvejer at sælge den, så vil jeg i hvert fald gerne betale 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boyfriend Streetstyle